14 juni 2019:    Wereld Yogadag • 21 juni 2019

Vrijdag 21 juni is het Wereld Yogadag! Draag op deze dag bij aan een betere wereld en help Stichting Free a Girl meisjes te bevrijden uit de gedwongen prostitutie.

Het doel van Wereld Yoga Dagis om bij te dragen aan een betere wereld die begint bij jezelf. Zoals je waarschijnlijk wel weet, is yoga ontstaan in het prachtige India. Tot ons verdriet, wordt er aangenomen dat 1,2 miljoen minderjarige meisjes hier seksueel worden uitgebuit.

Yogastudio Sayang doneert opbrengst lessen aan stichting Free a Girl
Om deze meisjes te helpen gaat de opbrengst van de yogalessen van vrijdag 21 juni naar Stichting Free a girl. Die dag kun je je strippenkaart thuislaten en contant betalen. Al het lesgeld van die dag wordt gedoneerd aan Stichting free a girl.

Donatie deelnemers andere lessen
Kun je vrijdag niet naar de les komen maar wil je wel graag doneren? Dat kan, doneren via de studio is mogelijk tot en met vrijdag 28 juni.

Over stichting Free a Girl
Met lokale partnerorganisaties strijden wij tegen kinderprostitutie in Nederland, India, Nepal, Bangladesh, Thailand, Laos, Brazilië en Irak. In de afgelopen 11 jaar hebben wij bijna 4.500 minderjarige meisjes bevrijd uit de kinderprostitutie.
www.freeagirl.com
4 mei 2019:    Open dag

Op zaterdag 4 Mei kun je van 12:00 - 15:30 uur gratis lessen uitproberen. In onze nieuwe studio op de Ambachtstraat kunnen zowel beginnende- als gevorderde yogi's en dansers terecht voor BarreSport, Yin yoga, Hatha- en Poweryoga. Door het uitgebreide rooster is er altijd een geschikte les voor jou.

Programma open dag

  • 12:30 - 13:00 BarreSport: Full body barre workout waarin elementen vanuit ballet, yoga en pilates samen komen
  • 14:00 - 14:30 Yin Flow Yoga: Van kracht en flexibiliteit naar rust en ontspanning. Een mooie combinatie van Yin en Yang voor de ultieme balans.

Voor en na de lessen worden gratis massages gegeven en kun je gezellig wat drinken en de studio bekijken.

12 maart 2019:    Nieuwe studio

1 maart kregen we de sleutel,
11 maart was het helemaal af,
vanavond de 1e les 💚

Deze mooie ruimte is ook te huur. Dus ben je op zoek naar een fijne lesruimte? Neem dan even contact met ons op.


7 maart 2019:    Nieuwe studio vanaf 12 maart

Deze week even geen yoga want… nou dit. Volgende week gaan we open, want zoals je ziet is het bijna 🙈 Even serieus: Er wordt door veel mensen heel hard gewerkt en meegedacht en daar zijn we heel dankbaar voor 🙏🏼 Vanaf 12 maart: Ambachtstraat 1A, 3319CA Dordrecht (Dubbeldam).

17 december 2018:     
Hele fijne feestdagen en supergoed 2019!

Allemaal hele fijne kersdagen en een supergoed 2019 vol liefde en andere mooie dingen. En dat al het andere (minder mooie) leerzaam is en je verder op weg helpt. Bloemen groeien ook niet zonder regen.


11 oktober 2018
Internationale coming out day

Vandaag is het: Internationale coming out day 🏳️‍🌈 ... dus:
Come out come out where ever you are & be free to be yourself! ❤️

Eigenlijk te gek voor woorden dat dit nog steeds een issue is. Dat veel mensen nog steeds het gevoel hebben niet onvoorwaardelijk te kunnen zijn wie ze zijn of te kunnen houden van wie ze willen houden. Juist daarom extra belangrijk hier nog even bij stil te staan.