Yoga op locatie

Wil jij je werknemers een energieboost geven? Een ontspanningsmoment tijdens een drukke werkdag? Dan is bedrijfsyoga een goed idee. Yoga werkt namelijk als een soort resetknop voor energie. Het brengt lichaam en geest in balans en zorgt voor rust. Met als resultaat: een positieve werksfeer, stresspreventie en minder ziekteverzuim. Wij geven verschillende soorten bedrijfsyoga op locatie. Van eenmalige clinic tot wekelijkse les. Samen bedenken we graag een aanpak die past bij jouw bedrijf.

Meer weten?

Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen?
Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder.

  06 53 700 553 ook WhatsApp
contactformulier

Waarom bedrijfsyoga?

Werken kan stressvol zijn. Medewerkers staan vaak onder druk, er is altijd te weinig tijd, ze gaan van de ene naar de andere vergadering of zitten urenlang achter de computer. Tijd voor ontspanning is er maar weinig. Yoga helpt om rust te vinden. Het houdt de aanmaak van stresshormoon cortisol tegen en vergroot zo de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Lees hier hoe Google dit doet


Hoe werkt het?

Elke organisatie is anders. Daarom bespreken we graag vooraf jouw wensen en verwachtingen. Samen bepalen we een aanpak die past bij jouw bedrijf. De yogalessen kunnen we geven in het bedrijfspand zelf. Elke ruimte toveren we snel om tot sfeervolle yogaplek.

Om uit te printen
Download deze handige flyer yoga op locatie.pdf


Van clinic tot wekelijkse yogales

Wij bieden deze 4 yogaprogramma’s aan:

 1. Eenmalige clinics,
 2. dagen met diverse lessen,
 3. een dag met yoga en vitaliteitscoaching,
 4. en wekelijkse yogalessen.

Geschikt voor elk bedrijf

Bedrijfsyoga is geschikt voor elk bedrijf. We zien steeds meer dat bedrijven yoga integreren in hun vitaliteitsbeleid. En met succes: het risico op burn-outs wordt kleiner en medewerkers zijn fitter en gemotiveerder. Een echte aanrader dus.

Het effect van yoga vasthouden

Tijdens bedrijfsyoga doen we oefeningen die ook buiten de les toepasbaar zijn. Bijvoorbeeld op de fiets, op de werkvloer, of in de auto. Zo houden medewerkers het positieve effect van yoga ook na de les vast.

"Be a warrior not a worrier!"

De lessen

De uitleg en oefeningen zijn praktisch en toegankelijk. Iedere medewerker - jong of oud, lenig of een beetje uit conditie - kan meedoen. We bieden twee soorten yoga aan, die worden gegeven door een gediplomeerd yogadocent.

1. Yin yoga

Een zachte vorm van yoga. Tijdens de les verloopt alles rustig en langzaam waardoor lichaam en geest optimaal tot rust komen. Toch is je lichaam tijdens de les wel degelijk in beweging, je blijft namelijk relatief lang in een houding. De houdingen rekken daardoor dieperliggende spieren en zijn vooral gericht op het versterken en versoepelen van bindweefsel en gewrichten.

2. Vinyasa yoga

Vinyasa betekent; bewegen op de ademhaling en behoort tot de stroming Hatha, dit is een stroming die zich richt op het in balans brengen van lichaam en geest door lichamelijke oefeningen. Je werkt dus door lichamelijke inspanning naar ontspanng toe. Door het gebruik van vinyasa krijgt deze yogales een mooie flow.

Ervaringen

"Ik vind het een hele fijne manier van bewegen. De begeleiding is heel goed, alles wordt goed uitgelegd en je kan het binnen je eigen mogelijkheden doen. Ze geeft jehet gevoel dat je niet hoeft te presteren maar dat je het echt voor jezelf doet op de manier die bij jou past. "
"Fijn om met collega's op een andere manier samen iets te doen en het is ook nog eens goed voor je."
"Deze yogalessen zijn voor mij een hele fijne afwisseling na het drukke werk."
"Ik vind heel fijn dat mijn werkgever yoga lessen voor de medewerkers aanbiedt."
"Het afsluiten van je werkdag met aansluitend yogales op het werk is heel fijn."
"Echt ontspannend en stress verlagend. Ook prima om zere gewrichten weer een beetje los te krijgen. Prettige docente."
"Lerares is erg goed en vriendelijk. Lessen zijn fijn en nuttig."

Klanten & Partners


10 voordelen van bedrijfsyoga

 1. positievere werksfeer

 2. stresspreventie

 3. helpt bij herstel van burn-out

 4. betere concentratie en focus

 5. lager ziekteverzuim

 6. hogere productiviteit

 7. balans tussen lichaam en geest

 8. meer energie

 9. minder stijve spieren

 10. … en het is heel erg leuk!

Om uit te printen

Wil je alles nog eens rustig nalezen of delen met anderen? Download deze handige flyer yoga op locatie.pdf

Informatie over yoga?
Hier vind je meer informatie over yoga.