Lesrooster

Dinsdag                                           
19:00 - 20:00 uur • Yin yoga
20:15 - 21:15 uur • Power Flow yoga   

Donderdag       
19:00 - 20:00 uur • Hatha Yoga
20:15 - 21:15 uur • Yin yoga

Vrijdag  
9:00 - 10:00 uur • Morning Flow yoga  
10:15 - 11:15 uur • Yin Yoga

Zaterdag
Regelmatig een yogaspecial.
Meer info op facebook.   

Lesrooster
Download hier het lesrooster

Gratis proefles?

Meld je hier aan


Yin Yoga

dinsdag • 19:00 - 20:00
donderdag • 20:15 - 21:15
vrijdag • 10:15 - 11:15

Yin yoga is een zachte vorm van yoga. Tijdens de les verloopt alles rustig en ontspannen. Toch is je lichaam wel degelijk in beweging, je blijft namelijk relatief lang in een houding waardoor je je bindweefsel en gewrichten versoepelt en versterkt. Een aanrader voor mensen met een zittend beroep, stijve spieren of blessures.

Hatha Yoga

donderdag • 19:00 - 20:00


De les bestaat uit houdingen die er op gericht zijn alle spieren in het lichaam te gebruiken. Staande, zittende, liggende en omgekeerde houdingen volgen elkaar op. Ze helpen je bewust de spanning in je lijf los te laten. De naam Hatha komt uit het sanskriet; ha (zon) en tha (maan), tegengestelde krachten net als Yin en Yang.

Power Yoga

dinsdag • 20:15 - 21:15

Een actieve yogavorm en iets pittiger dan de Hatha Yoga. Elke les start met een aantal Zonnegroeten, daarna volgen staande, zittende, liggende en omgekeerde houdingen elkaar op.
De les wordt afgesloten met een eindontspanning. Je werkt zo door lichamelijke inspanning naar ontspanning toe.

Morning Flow Yoga

vrijdag • 9:00 - 10:00

Een vorma van Hatha Yoga en een mooie combinatie van Yin en Yang voor de ultieme balans. Het 1e deel van de les bestaat uit Flow yoga. Dit is een dynamische vorm van yoga waarbij verschillende houdingen aan elkaar worden verbonden op je ademritme. Het 2e deel van de les bestaat uit zachte zittende en liggende houdingen die zorgen voor meer flexibiliteit.

Ervaringen

"Het zijn afwisselende lessen waarbij je ontspant en je hele lichaam stretcht. Je krijgt meer ruimte doordat je alles uitrekt en uit de kramp haalt. Je lijf blijft soepeler en je ontspant door ademhalingsoefeningen. Het is echt een heerlijk rustmoment in de week."
"Energieker geworden en dit heeft mij mentaal verrijkt"
"Ik ben erg enthousiast over de lessen en de docente! En het effect wat de yoga heeft op mijn lijf. Ik kijk echt uit naar de les."
"Ik ben erg enthousiast over de lessen en de docente! En het effect wat de yoga heeft op mijn lijf. Ik kijk echt uit naar de les."
"Goede docente, goede uitleg, je mag het op je eigen tempo doen."
"Ik vind het een hele fijne manier van bewegen. De begeleiding is heel goed, alles wordt goed uitgelegd en je kan het binnen je eigen mogelijkheden doen. Ze geeft je het gevoel dat je niet hoeft te presteren maar dat je het echt voor jezelf doet op de manier die bij jou past."
"De yoga lessen zijn afwisselend. Ze geeft de lessen op een fijne/rustige manier, legt goed uit tijdens de les."
"Het was erg ontspannend terwijl je toch lekker al je spieren hun best voelt doen. Ik liep elke keer echt met veel meer rust de les uit."

foto: Roos van der Vliet

Namasté

I honor the place in you which is of love, of truth, of light, and of peace.
When you are in that place in you and I am in that place in me,
we are one.